Cautare

4210 de rezultate pentru "numar contact fix" (3.16 secunde)
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Din comunicatul DNA Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 75 de inculpati, sub aspectul infractiunilor retinute in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de dosarul "Frauda la referendum":
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64.036 morti, depasind Marea Britanie la acest capitol, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.
Premierul Nicolae Ciuca a declarat, luni, ca Romania poate primi un numar destul de mare de posibili refugiati din Ucraina. Intrebat ce numar de refugiati ar putea primi Romania, el a raspuns: "Un numar destul de mare".
In primavara anului trecut toate inspectoratele teritoriale de constructii din tara, unsprezece la numar, au organizat un set de manifestari botezat "Trofeul Calitatiiā€. ... Fix in perioada in care au fost virati banii de la firmele care au sponsorizat evenimentul.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
"Filialele PSD, PNL si PC din Bucuresti sunt foarte importante deoarece aduc un numar mare de voturi. ... Pretul pentru liberali a fost fix - 8.000 de euro, in timp ce pesedistii si-au negociat pretul in fiecare filiala.
Fix la 11.00 a sosit si invitatul de onoare: ... Tot ieri s-a votat pentru functiile de vicepresedinti (15 la numar), secretari executivi si pentru cea de trezorier.
Intamplarea e fix ca intr-o poezie de Popescu:
A intrat in axul nostru de deplasare si atunci am facut un viraj spre stanga si am redus viteza pana aproape de zbor la punct fix. ... Cand m-am uitat pe radar am vazut o multime de tinte, peste zece la numar.
Cel situat sus avea miscari lente, ca si cum ar fi stat pe un scaun rotativ fix, iar ceilalti circulau in jurul lui, pe circumferinta inferioara a sferei. ... in fata mea au aparut, fara numar, oameni imbracati in alb;
Asadar, fata de luna noiembrie a anului trecut, PSD are cu aproape 8% mai putin, iar fata de alte cateva luni in urma, PSD scade cu aproximativ 10 procente, in timp ce PNG a cunoscut o crestere de fix acelasi numar de procente.
Fiecare stat membru dispune de un numar fix de locuri, maximum 99 si minimum 5. Paritatea barbati-femei: reprezentarea femeilor in Parlamentul European este in continua crestere.
La ora 14 fix s-a terminat Comisia. ... "Un numar de colegi a indus in eroare si a intoxicat conducerea partidului cu un set de motive fabricate.
Cum ar fi, bunaoara, ca, inca din prima zi de la suspendare, protejatul sau, Traian Basescu, isi incepe campania fix la Cotroceni. ... Nu are cosmaruri Excelenta Sa cand citeste legea pe care se intemeiaza ANI si care transforma un numar extrem de mare de intelectuali in infractori potentiali.
mai trage o tabla cu Onaca, altfel cadru universitar de litoral, cu diplome si doctorate de salvamar fara numar. ... I-a ghicit una priceputa ca fix inainte cu patru zile de referendum il lasa toti.
Nu stiu daca 6 este un numar fix de voturi pentru validare, indiferent de cvorum, sau se calculeaza doua treimi din numarul celor prezenti.
Dincolo de caracterul populist al masurii, care e logica, matematica aceea care a dus la fix acest numar? Oricum, 300 de deputati sunt mai usor de controlat decat 400 - de exemplu.
Apoi, in fraza imediat urmatoare, fix asta face, da din clanta peste rand. ... Reactia lui Iohannis vine in urma unei petitii prin care un numar important de romani solicita statului sa reguleze el chestiunea familiei.
Exista insa si carduri care ofera posibilitatea platii la magazine intr-un numar fix de rate, nu mai mare de 12, stabilit intre banca si magazinul partener.
google-analytics.com